www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Procesor Behringer V-Amp Pro + Pedala Midi Fcb1010


Recommended Posts

vamppro.jpg

fcb1010.jpg

 

Le vând doar împreunã.

 

Produsele sunt impecabile, practic noi, nu am apucat sã le folosesc. Au țipla pe afișaje ambele. Nu au nici o zgârieturã. Sunt bine construite, printre produsele de top de la Behringer. Procesorul este considerat de mulți superior unor modele din seria Line 6 de cãtre mulți chitariști care au avut ocazia sã le compare. Ideal pentru studio pentru cã suportã ieșire semnal audio pe douã cãi și astfel se pote folosi semnal procesat (wet) în combinație cu semnal neprocesat (dry) pe piste diferite. Pe saitul Behringer gãsiți softuri actualizate pentru el (interfațã software pentru procesor via midi cables) și o tonã de tonuri "tunate" de cãtre pasionați, care pot sã fie încãrcate foarte ușor cu ajutorul softului menționat. Detalii tehnice gãsiți aici și aici. Produsele sunt cele din imaginile atașate în postare.

 

Pedala, nu mai are nevoie de nici o prezentare, a fost un succes total si se comercializeaza și acum. Este foarte bine construitã (din metal ca si procesorul) și poate sã fie folositã controller midi în orice tip de aplicație software, inclusiv pentru controlul de VSTi, cum sunt cele de tip Guitar Rig, Waves GTR etc. Desigur, merge pereche cu procesorul, din acest motiv le-am achiziționat. :).

 

Prețul este de 850 RON pentru amândouã. Detalii pe mail, sau la telefon 0755 208 848. Aici, rãspund conform regulamentului, o datã pe zi.

Link to comment
Share on other sites

" Procesorul este considerat de mulți superior unor modele din seria Line 6 ,de cãtre mulți chitariști care au avut ocazia sã le compare. "Trabantul este considerat de mulți(chitaristi) superior unor modele ca Mercedes,Porsche ,de cãtre mulți chitariști care au avut ocazia sã le compare. Dupa poze,marime,greutate,culoare,miros cum ati comparat,din pura curiozitate....

Link to comment
Share on other sites

Ultimul lucru la care m-am gîndit când am fãcut practic un anunț la mica publicitate, a fost sã stau sã astâmpãr "curiozitatea" unuia sau a altuia. Trebuia insa sã mã gândesc cã se poate sã aprind și un orgoliu românesc cu mica mea dorințã de a comercializa echipament audio.

Sã încerc sã "vã împac":

 

- am precizat cã mulți chiatariști au gãsit acest tip de procesor superior unora din seria Line 6. La vremea când am achiziționat acest procesor, am citit și eu despre unul despre altul. Pãreri și pãreri. Cãutam ceva nu foarte scump și în urma cãutãrilor mele ajungeam la cele douã firme producãtoare. Line 6, respectiv Behringer. Acest Behringer, a fost în acel moment un competitor serios pentru Line 6, raport calitate-preț. O pãrere formatã în cazul meu pe lecturã și nu pe ureche. Atunci Line 6 nu se comercializa în România. Behringer da. N-am fost niciodatã dezamãgit de ce am primit odatã cu achiziționarea unui V-amp PRO.

 

- cu optiunile actuale, diferențele între procesoare sunt foarte subiective, departe de mine sã stau sã-mi pierd timpul încercând sã conving pe cei înverșunați cã "religia Behringer" e calea de urmat. A FOST O PÃRERE, nici mãcar una personalã...Dacã ai timp, poți sã gãsești tone de forumuri cu argumente pro și contra și te poți avânta mai cu succes acolo. Aici, eu doar vând o pedalã și un procesor. Și conform cu regulamentul pentru mica publicitate, tocmai mi-am epuizat dreptul sã rãspund pe ziua de azi celor eventual interesați de produsele pe care le vând, fix pentru un fleac.

 

- in ultimã instanțã, pentru ca sã vã mulțumesc, vã mai spun cã Line 6 sunt cele mai extraordinare procesoare realizate vreodatã de om, vârful tehnologiei, punctul terminus. Nimeni și nimic nu poate contesta aceastã idee bãtutã de marii înțelepți în piatrã.

 

Nu mai insistați, mergeți și comparați un produs Line6 apãrut în aceiași perioadã cu V-AMP PRO și evaluați și singur: funcții, aspect, conecticã, sunet (dacã aveți ocazia), preț, pãreri ale altora (dacã au vreo importanțã și nu vã sunteți suficient), ofertã de cumpãrare șamd. Adãugați și o pedalã midi în ecuație, ca sã aveți o idee clarã a ceea ce puteți cumpãra cu un sfert din prețul unui Line 6.

Nu mai rãspund la postãri care sunt în direcții paralele cu scopul acestui thread.

Link to comment
Share on other sites

Va salut!

Am mai primit mesaje private in legatura cu perechea procesor +pedala.

 

Cineva a dorit sa ofere 600 RON.

Este putin. Nu sunt disperat sa vand. Am considerat ca pot sa fac un gest frumos acum ca vin sarbatorile si am facut o ultima oferta de 700 de RON.

 

Stati si ganditi nitel: Produsele sunt practic nefolosite. Nu mai au garantie pentru ca au somat destul timp in casa mea. Aceste porduse sunt astazi la SENIA fix 1098.57 RON.

 

Eu le ofer acum cu 700 RON, si zic ca este un pret decent. Ultimul la care le scad. Le pot la fel de bine pastra, nu tin sa le vand, sunt multumit de ele, daca muzica mai era o prioritate pentru mine le cumparam si astazi cu pretul pe care il au la Senia.

 

Concluzie: cine doreste sa o scoata la capat cu mine, imi ofera 700 RON si poate sa rock'n'roll linistit apoi. :)

Link to comment
Share on other sites

Deci chitariștii vor chilipiruri. Le oferi o soluție optimă dar ei vor totul ieftin.

 

Calitatea costă. Aceste două produse pe care le vând nu sunt pocnitori iar prețul pe care-l cer este excelent (700 RON).

Nu vă lăsați amăgiți de faptul că le mai scad costul (nu am pene pe spate!), iar în curând le voi retrage de la vânzare.

 

Spun asta ca să vă asigur că nu am de gând să le țin aici o veșnicie. Lucrurile bune nu trebuiesc profanate :).

 

Se cam apropie ultima strigare stimați chitariști! Nu vreți să vă aducă Moșu' de această dată un procesor și o pedală midi? Lucruri serioase în loc de jucării...

Edited by Menghenung
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.