Guest th1gru Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Buna Ziua, Sunt nou aici pe forum , si am si eu o intrebare vreau sami iau o chiara si cunt cam derutat.. nustiu pe care sa o aleg pe cea electrica hora , sau acustica hora? cea electrica costa 150 lei iar cea acustica 189 lei.. am auzit ca chitarele hora sunt de o calitate proasta.. un sfat va rog ?
Guest Aladina Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Eu maine-mi iau acustica, Hora, SM...in ideea ca dupa ce invat am alte locuri unde canta. Important mi sa invat, iar de invatat, m-a tine 1 an, 2. Apoi...o electrica hora la 150 mi se pare exagerat de ieftin. In fine...stiam ca e bine sa incepi cu o clasica sau o acustica, pana faci degetatie, deprinderi. Daca iti iei acustica, vreau sa aud vesti de la ea. Eu iti povestesc maine! Bafta!
Remi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 nu sunt de o calitate proasta.pot spune ca pentru un incepator sunt excelente.am fost placut surprins cand am cantat cu o acustica hora la un prieten.ar fi indicat sa incepi cu acustica...e alegerea ta
Recommended Posts