Guest crazynsid3 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Seara!, as dori sa stiu si eu cam cat ar costa o chitara asa ceva ( spre vanzare ) , am primit-o cadou si nu am nici o treaba cu ea ( am una electro-acustica pe care o folosesc ) si intentionez sa o vand pai. daca o cumpar vreau sa o si vand , respectele mele . ( pe doze scrie emg )
SpooK Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Salut ! Daca chitara ar fi ca asta ar fi pretul afisat pe site - (minus) niste bani avand in vedere ca nu este noua ( e ca si cum ti-ai cumpara o masina second) dar avand in vedere ca dozele ar fi EMG ti-ar putea creste pretul ( nu stiu exact daca este adevarat si cu cat pt ca nu ma pricep la dozele EMG ). Daca cineva stie mai mult ca mine il rog sa ma contrazica. Bafta cu chitara
Guest crazynsid3 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 multumesc , scrie EMG pe doze, la cat ma pricep eu .... o dau fiindca n-am timp de ea si in plus...am acustica , nu stiu ce-as putea repeta cu electrica :-) deci , e unless mai astept pareri si , e spre vanzare
Recommended Posts