hangbad Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Basizd din bucuresti caut trupa, detin tot ce-mi trebuie pentru a canta. Cat despre ce vreau sa cant, orice inafara de metale si orice implica pletosi in doliu(as vrea sa spun ca nu am nimic cu ei, dar as vorbi prostii pentru ca stiu ca rgc-u e plin de ei si am experienta anterioara), si fara fanc, bluz, treaº si alte aberatii de genu deci pretentii 0 dupa cum se poate vedea. P.s. 1: am scris intentionat asa bluz fanc etc. P.s. 2: acest mesaj este scris intr-un moment de maxima frustrare 1
adore Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 M-a uns pe suflet anuntul tau, desi l-am citit acum, dupa 100 de ani 1
hangbad Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 adevarul este ca uitasem complet de anuntul asta
adore Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 E de groaza ce se intampla in muzica rock de la "noi", toti canta "metale" sau "bluz", alte chitare in afara de strat, lp sau ibanez-uri nu au, altceva decat copy-paste (piese copiate sau covers la greu) nu stiu sau nu pot, dar toti au pretentii uriase! Eu abia am gasit 2 baieti care sa fie deschisi la minte si sa vrea mai mult de la rock, ca mare-i gradina lui!
Recommended Posts