hangbad Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Basizd din bucuresti caut trupa, detin tot ce-mi trebuie pentru a canta. Cat despre ce vreau sa cant, orice inafara de metale si orice implica pletosi in doliu(as vrea sa spun ca nu am nimic cu ei, dar as vorbi prostii pentru ca stiu ca rgc-u e plin de ei si am experienta anterioara), si fara fanc, bluz, treaº si alte aberatii de genu deci pretentii 0 dupa cum se poate vedea. P.s. 1: am scris intentionat asa bluz fanc etc. P.s. 2: acest mesaj este scris intr-un moment de maxima frustrare
StratMan Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Basizd din bucuresti caut trupa, detin tot ce-mi trebuie pentru a canta. Cat despre ce vreau sa cant, orice inafara de metale si orice implica pletosi in doliu(as vrea sa spun ca nu am nimic cu ei, dar as vorbi prostii pentru ca stiu ca rgc-u e plin de ei si am experienta anterioara), si fara fanc, bluz, treaº si alte aberatii de genu deci pretentii 0 dupa cum se poate vedea. P.s. 1: am scris intentionat asa bluz fanc etc. P.s. 2: acest mesaj este scris intr-un moment de maxima frustrare vreo manea, ceva? daca da, nu lasa nicio modalitate de contact! 1
hangbad Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 ) nu as canta asa de asemenea nici populara, coveruri ar fi ok, alternativ e ok, sound modern in general e ok, pana si indie Totodata astept in continuare intrebarile pertinente de data asta, si rog un admin sa stearga postul identic, a fost fara intentie
Guest crezu_n Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 http://forums.rgc.ro/topic/64308-trupa-ska-punk-bucuresti-cautam-basist-si-trompetist/
Recommended Posts