ArthurFR Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Salut ! Suntem o trupa internationala, basistul este din Suedia si sunt guitarist vocalist din Franta, Stilul e Rock alternativ,punk facem coverurile si mai avem seriose compositie, Vrem sa cantam in baruri si sa ne enregistram in studio suntem seriosi, nu avem a tat de timp dar cu 2 sau 3 repetitii pe saptamana cred ca e ok, un prieten dal meu are un studio si putem sa mergem acolo. Daca stii sa batii si vrei sa mergi departe ca noi esti bienvenut ! Poti sa ne contactezi pe AcousticArrest@yahoo.com Sper ca ati inteles tot ! Cheers Acoustic Arrest PS pot sa trimesc compositie pe mail
ArthurFR Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 (edited) AM facut doi auditie deja si mai cautam ! Nume din Trupa e Acoustic Arrest dar facem rock electric nu acoustic ! M-am enregistrat repede pentru doi coveruri sa vedeti cum sune, in acoustic live ! Am improvisat un pic pentru zombie ! Nu sunt versiune foarte seriose Daca sunteti interesati, ne scriti pe adresa din mai sus ! Cheers Acoustic Arrest open your eyes.mp3 Zombie.mp3 Edited October 21, 2011 by ArthurFR
ArthurFR Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Dupa ultimele auditie, locul de baterist mai este disponibil ! Daca sunteti motivati hai la auditie !! Acoustic Arrest Ps : mai sus sunt doue coverurile acoustice, dar cantam pe electric !
ArthurFR Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 (edited) Don't leave me down.mp3 Mai cautam un tobar pentru rock alternativ, Ne am inregistrat we trecut, si am facut tobe dar sune destul de ok ! Daca sunteti interesati, ne sunati ! Edited November 8, 2011 by ArthurFR
Recommended Posts