alex_xero Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Salut, am 22 de ani, sunt din Bucuresti si cant de aproximativ 7 ani Caut trupa brit-pop, brit-rock, indie rock, brit alternative, undeva pe acolo ca idee ascult: The Strokes Arctic Monkeys The Subways si multe altele..
Guest AlexAcky Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 sal...ceva alternativ cu metal ai vrea?daca da baga id meu si vb acolo the_black_of_rock
Guest andreea.carstea Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Buna! te intereseaza si trupa de covers?
alex_xero Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 sal...ceva alternativ cu metal ai vrea?daca da baga id meu si vb acolo the_black_of_rock nu Buna! te intereseaza si trupa de covers? hmm, as fi deschis pentru o trupa de cover-uri
hangbad Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 In ciuda diferentelor din trecut, trebuie sa recunosc faptul ca alex este un chitarist foarte bun si experimentat, il recomand. 1
alex_xero Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Up! si mai adaug ceva la genuri: post-punk revival si garage rock
alex_xero Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Up! doar nu sunt singura persoana cu astfel de gusturi si dorinte de pe aici
Stefan OPREA Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Sal, daca ai vrea sa fondezi tu o trupa ma bag vocal+ritmica, compozitor, peste 20 de piese momentan lucrez ca profesor dar vreau dracului sa cant;)) am uitat sa zic, absolvent UNMB sau uzina nationala de muzica bucuresti, sectia jazz muzica usoara, vezi ca sunt diversi instrumentisti pe aici;)
Guest unclesamfatg Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ai un set limitat de preferinte, nu cred ca o sa-ti gasesti. Cauta si-n celelalte pastari de pe forum, poate gasesti vreun bassist, baterist, vocal cu stilul tau.
alex_xero Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 si eu sunt de aceeasi parere ca nu prea o sa gasesc, dar incerc totusi, poate totusi se trezeste unul ca mine si vede postarea. UP!
Guest Autumn Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 poti sa lasi te rog un nr de telefon ? sau un email....cat mai repede Imi place ce asculti, tot in zona aia sunt si eu !
Guest gabrielalexandru1000 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 daca te intereseaza o colaborare ambitioasa pentru o trupa de coveruri si nu numai, gabi_alx este id ul meu de messenger,unde putem vorbi mai multe
mnastase760 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Daca esti interesat sa canti . Trupa cover uri si piese proprii la inceput de drum . Cantam AC DC , STING, JOAN JETT etc .Momentan avem zece piese pe lista de repetat . Mihai 0722542773
alex_xero Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 Daca esti interesat sa canti . Trupa cover uri si piese proprii la inceput de drum . Cantam AC DC , STING, JOAN JETT etc .Momentan avem zece piese pe lista de repetat . Mihai 0722542773 nu mersi
Recommended Posts