www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

behringer v-tone gm108 de 15w


Guest recrutul

Recommended Posts

Guest recrutul

pt cn a mai avut? cu ce pareri a ramas? cum trebuie pozitionate butoanele pt a obtine diferite sunete(genuri muzicale)?

Link to comment
Share on other sites

Eu am mai avut. NU stiu ce genuri poti scoate din behringer. Ai acolo 3 simulari (cica) de combo, 3 de boxa si 3 nus ce drive sau cam asa ceva. Cu cat le dai mai in sus butoanele cu atat e mai distorsionat sunetul. Daca il dai la volum mic are ceva raspuns amp-ul dar suna pitigaiat( nus exact cum sa ma exprim). NU poti obtine sa zic tonuri diferite din el. Are tonul lui de behringer. Eventual poti sa il faci sa sune mai inchis sau mai deschis din egalizator.

 

Ai asa un amp sau vrei sa iti iei unul nou??

Link to comment
Share on other sites

Behringer se cam merita sa iei numai la second ca are preturi foarte mici. Diferenta dintre modelul asta nou si un peavey de 15W e de 400 000 - 500 000. Nu prea am ramas cu pareri bune. Nu l-am folosit prea mult dar cat timp l-am avut nu am avut nici o problema fizica cu el, nici o defectiune sa zic altfel, dar calitatea lui in comparatie cu alte firme lasa de dorit. Cum s-a mai discutat pe forum, nici nu poti sa te astepti la multe de la categoria asta de amp-uri. Pentru practice acasa merge, si cam atat. (parerea mea).

Edited by DanJBS
Link to comment
Share on other sites

Eu unul am un amp de-asta, dar sunt incepator si nu prea stiu ce sa zic. Clar e ca desi nu scot mai nimic din chitara, nu prea imi place amp-ul. De ce? Fiindca simularile alea nu prea suna autentic. Apoi fiindca pe clean (inputul) si pe tot ce nu are drive si distors volumul e destul de mic in comparatie cu drive si distros la max. Dar pt unu' ca mine eu zic ca merge, adica ceva ca o jucarie pt casa. Are un knob de drive si unul de volum, dar ala de drive tot pe post de volum e... Joase, medii, inalte - nu foarte fine dar se simte putin diferenta. Si 3 switch-uri: pt sunet californian (accentueaza bass-ul), britanic (mediile), american (inaltele) (asa cred eu), unu pt distors (clean/mediu/maxim) si inca unu pt tipul de cabinet (inchis/deschis/special pt amp). Desi sunt incepator, recunosc ceva diferente intre setari, dar... la pretul lui poate ca merita...

Link to comment
Share on other sites

Ma bag iara. Asta am zis si eu referitor la ultima parte. La pretul lui se merita dar daca il iei la second el nou e pe undeva la 3,5 milioane. Eu l-am dat la 2 mil si mai sunt multi care il dau pe la 2,5 mil. Diferenta dintre unul nou si un peavey este foarte mica si nu se merita de luat Behringer in situatia respectiva. Daca il iei second abia acolo poti spune ca ai scos un pret bun pe el si se merita.

Din cate am vazut produsele Behringer la second sunt foarte ieftine. Probabil ca au o calitate mai slaba si din acest motiv persoanele intentioneaza sa scape de ele.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.