Guest arosulescu Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 bravo domnule...felicitari... bine piesa in sine e sub orice critica... parerea mea iar tu imi placi mai mult decat asiaticul in cauza.... serios daca ar fi sa iti dau un sfat... acela ar fi sa te debarasezi umpic de felu asta rigid de muzica si sa mergi mai spre ... jazz - rock sau ceva mai nuantat ... mai colorat, mai flexibil... intelegi tu ce vreau sa zic. felicitari din nou !
dalv Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 (edited) bravo domnule...felicitari... bine piesa in sine e sub orice critica... parerea mea iar tu imi placi mai mult decat asiaticul in cauza.... serios daca ar fi sa iti dau un sfat... acela ar fi sa te debarasezi umpic de felu asta rigid de muzica si sa mergi mai spre ... jazz - rock sau ceva mai nuantat ... mai colorat, mai flexibil... intelegi tu ce vreau sa zic. felicitari din nou ! Jazz-rock... ceva cam cum ai cantat tu aseara? Foarte reusit concertul, cred ca cel mai profi show al vostru care l-am vzt pana acum. Mi-a placut si jocul tau scenic, pareai a fi implicat cu totul in ce se intampla acolo sus dar tot nu am auzit muzica asta flexibila si nuantata de care vorbesti. 'Fa ce zice popa nu ce face popa' right? Oricum, esti tare, Andrei mersi de felicitari. Edited September 2, 2006 by dalv
Guest arosulescu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 sa-ti mai raspund??????????????????
dalv Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Pe la spate, pe la spate Asa vrea fetele toate
matei90 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pe la spate, pe la spate Asa vrea fetele toate tare
Recommended Posts