thedarkdream Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 (edited) De atata timp tot ma chinui cu Sweep picking-ul acela. Stiu teorie, cum se face, chestii de genul - am vazut lume aplicand, am cautat pe internet multe idei... si culmea, ca nu pot intelege cum poti sa misti deshtele la mana stanga asa repede pe grif si sa mai ai si precizie (in timp si spatiu!)... Am zis ca... nu conteaza... keep practicing, incepand cu ceva simplu... si, da, daca incerc ceva de genu ---7- --8-- -9--- ----- ----- ----- cu mult chin iese. Dar asta e o chestie foarte mica - am incercat mult sa fac o chestie mai complexa da nu prea am vazut nici un rezultat... Some tips on how to learn it?... Edited July 1, 2006 by thedarkdream
Elethan Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Foarte bine este sa incepi cu arpegii "reduse" adica pe mai putine corzi.Ce ai dat tu ca exemplu este perfect. Marea problema insa la sweeping este sincronizarea intre mana dreapta, si mana stanga. Sunt multe de zis, dar te pot indruma spre un video foarte bun cu care sunt perfect de acord. spor
ilun Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Foarte bine este sa incepi cu arpegii "reduse" adica pe mai putine corzi.Ce ai dat tu ca exemplu este perfect. Marea problema insa la sweeping este sincronizarea intre mana dreapta, si mana stanga. Sunt multe de zis, dar te pot indruma spre un video foarte bun cu care sunt perfect de acord. spor misto filmuletu, explica the basics destul de bine
Elethan Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ma bucur ca va place As fi vrut sa fi gasit asa ceva acu 2-3 ani cand ma chinuiam de zor sa invat sweeping.Oricum tot am mai invatat chestii noi dupa vizionare.
thedarkdream Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Fain video. thanks. PArca incepe sa imi iasa o chestie - incercare... ----------12-15-15-12----------- -------13-------------13-------- ----14-------------------14----- -15-------------------------15-- -------------------------------- -------------------------------- insa am probleme cu coarda D (Re) - cand ridig degetul mic de pe ea, suna coarda libera si am observat ca oricat de usor ridic degetul tot are putin sunet...
Guest titus Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 SUNA SCARBOS SI PLICTICOS, DAR "TREBUIE SA EXERSEZI". INTRADEVAR E GREU SA PRINZI TEHNICA, DA NU E IMPOSIBIL... FA ASTA RAR PANA ITI IESE CONSTANT SI PE URMA TOT ACCELEREZI... RECUNOSC CA SI EU SCARTAI LA ARPEGIILE MAI COMPLICATE, DAR CU EXERCITIU....
Recommended Posts