Susceptor Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 LACRIMOSA After Show Party în UNDERWORLD CLUB, Bd. Kogălniceanu 3, Bucureşti (www.underworldclub.ro). Petrecere va începe la ora 00:00, formaţia va fi de asemenea prezentă! Eveniment organizat de: "She's In Parties" petreceri goth, detalii la Theo (susceptor.nebulae@yahoo.com) sau Miruna (anima.atra@yahoo.com) Café "Umbra de Noapte" detalii la www.umbradenoapte.com, attila@umbradenoapte.com, 0745.820.669
Susceptor Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 LACRIMOSA After Show Party în UNDERWORLD CLUB, Bd. Kogălniceanu 3, Bucureşti (www.underworldclub.ro). Petrecere va începe la ora 00:00, formaţia va fi de asemenea prezentă! Eveniment organizat de: "She's In Parties" petreceri goth, detalii la Theo (susceptor.nebulae@yahoo.com) sau Miruna (anima.atra@yahoo.com) Café "Umbra de Noapte" detalii la www.umbradenoapte.com, attila@umbradenoapte.com, 0745.820.669 am scris numarul gresit, din neatentie pt Umbra de Noapte, numarul corect este 0743.820.669
Susceptor Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Ca sa fim pe aceeasi lungime de unda cu organizarea concertului Lacrimosa, din cauza unor probleme tehnice, am schimbat si noi locatia, afterparty-ul tinandu-se in club Utopia (Calea Victoriei Nr. 16-18, Pasaj Mecca - Vilacrosse, vizavi de Politia Capitalei). :)
Guest domnul Rig Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Pe ce criterii se face intrarea in afterparty?
Susceptor Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 nu am avut timp sa raspund, era gratis si venea oricine; un mic review legat de afterparty: totul a fost frumos, probleme prea mari nu au fost (mai putin un nenea metalar care se dadea mare cunoscator de Lacrimosa si un tip care era beat si se tot baga in fata); fanii au fost intelegatori si au avut oarecum rabdare cat despre trupa..concertul a fost minunat iar la after party desi nu prea au avut timp pt relaxare, au fost cu zambetul pe buze (dupa cum se stie, Tilo este o persoana foarte prietenoasa si intelegatoare)
Recommended Posts