williams Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Cautam un tobar care: sa bata bine (greoi si fortos) sa aiba scule proprii - ar fi ideal sa nu foloseasca pedala dubla sa fie deschis la minte si la orizonturi Acum urmeaza partea cea mai interesanta- genurile muzicale abordate - Funeral Doom / Post-Metal / Sludge / Post-Punk / Shoegaze / Dark Cabaret/ Alternativ Cateva exemple de trupe indragite: -Funeral,St Vitus, Battle of mice, Made out of Babies, A Swarm of the Sun, Smashing Pumpkins, TigerLlillies, Bohren and der club of gore, Angelo Badalamenti, Sonic Youth, PJ Harvey, Scarling ,Queen Adreena, Placebo (old school), Joy Division, Tori Amos O sa iasa ceva nemaiauzit. Asteptam propuneri PM sau jildeore@yahoo.com
Guest Creepyoldguythatslalksyou Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 M-ar interesa pe mine , dar am si cateva intebeari: E ok daca am 15 ani? E vreo problema daca nu am sculele mele? Cate repetitii faceti pe saptamana? Aveti unde sa faceti repetitiile? Daca e ok dati un pm si ne auzim la un tel
Recommended Posts