no name Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sunt chitarist de vreo 6 ani, am experienta in muzica jazz, clasica, rock. Mi-as dori un proiect lejer de soul/rnb/funk, poate si standarde de jazz daca va pricepeti.
dare Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Suna bine suna bine, ma bucur ca se mai gaseste cate cineva in cj care sa fie interesat de asa ceva. Sunt tobar, vreau sa explorez mai ales jazzul, dar nu prea am experienta.
no name Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Nu-i bai, putem incerca ceva. Doar sa-mi gasesc niste instrumentisti mai intai.
tudorrogoz Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Salut, sunt basist la o trupa de coveruri blues daca te intereseaza, avem vocal/chitara ritm, tobe, loc de repetitii cu sonorizare la care te auzi... daca esti interesat, numarul meu de telefon e 0761687490, Tudor
tudorrogoz Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Up Un da sau nu ca ,,up'' nu stiu ce-nseamna
dare Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 @no name Nu ai ceva inregistrat ? As fi curios sa ascult niste teme, poate incercam ceva in doi si mai cautam oameni pe parcurs.
no name Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Salut, sunt basist la o trupa de coveruri blues daca te intereseaza, avem vocal/chitara ritm, tobe, loc de repetitii cu sonorizare la care te auzi... daca esti interesat, numarul meu de telefon e 0761687490, Tudor Scuze, nu ti-am vazut raspunsul decat acum. Da, suna interesant. Eu am un Ibanez Hollow Body : . N-am folosit distorsion/ overdrive pe ea, eu sunt pe 'clean'. Dar vedem cum iese
no name Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 @no name Nu ai ceva inregistrat ? As fi curios sa ascult niste teme, poate incercam ceva in doi si mai cautam oameni pe parcurs. Maa, nu prea am inregistrari.. doar asta, dar e cu clasica, nu ce as canta cu o formatie, dar na: Cu jazzu exersez si eu, si eu sunt relativ nou, in general incerc sa improvizez peste niste progresii, gen: Mi-ar placea mai inatai sa gasesc un instrumentist cu care sa evoluez, si eu am de invatat, la armonie si melodie. Nu ma grabesc sa fac formatie, dar cand e cazul, va fi nevoie si de percutie
bor Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Salutare Vocal / creator de versuri / mesaje propagandiste aveti nevoie ? Danke.
no name Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Salutare Vocal / creator de versuri / mesaje propagandiste aveti nevoie ? Danke. Si cam la ce genuri muzicale ai vrea sa faci "propaganda" ?
Guest Bianca I.B. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Hei:) caut ceva proiecte pe tema asta, eu pot ajuta cu voce feminina. need details?
BSG Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Buna, Cant la sax putin. Mai sunteti pe aici? Am si piese transcrise de smooth jazz, funk, mai multe stiluri.
Recommended Posts