www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitarist Caut Trupa Pt Cantat In Baruri(In Timisoara)


Guest tonelab

Recommended Posts

Guest tonelab

salut,

 

Am 21 de ani si cant la chitara de 6 ani jumate. Caut o formatie sau formula care canta coveruri gen maroon 5 - misery, jay sean - ride it, the roots - the seed, jason mraz - i'm yours, pt a avea cantari in baruri, la botezuri, nunti. Formatiile si piesele mentionate sunt cele preferate insa daca e nevoie sunt deschis si spre alte genuri.

Am cantat intr-o trupa metal timp de 5 ani, iar cu o formatie de coveruri cateva luni. Cu trupa metal am avut numeroase conterte(Mica Viena, Zilele Freidorfului, Festivalul Road Patrol, FEstivalul Vinului, am fost printre primii 12 din Romania la Global Battle of the Bands) iar cu formatia de cover am cantat la botez, nunta si baruri.

Sper k pot sa zic k sunt la un nivel intermediar, am inregistrat cate doua chitari la fiecare piesa dintr-un album(al doilea chitarist a plecat inainte sa incepem inregistrarile) si cant zilnic minim 1-2 ore. Imi place foarte mult ceea ce fac si de ceva timp stau numai acasa si as dori sa si fac ceva din experienta pe care am adunat-o.

 

Intrumente si efecte:

Ibanez seria GRG(electric),

Fender(electro-acustic),

Vox Tonelab LE(efect),

microfon Shure(cu cablu).

 

Sper sa mai fie oameni seriosi care doresc ca pe timp de toamna si pana in vara sa aibe cantari in diferite locuri si cel mai important sa ne simtim bine facand asta.

 

Nr tel: 0754631464

 

PS: Sunt un om deschis la minte, glumet si imi place ca atunci cand cantam sa dam tot ce e mai bun din noi. Ah si din pacate nu detin sala de repetitii.

Edited by tonelab
Link to comment
Share on other sites

Guest tonelab

Te pun in lista de mess si mai astept cateva zile/saptamani sa vedem daca putem face ceva, sper din tot sufletul sa reusim sa gasim o formula.

Link to comment
Share on other sites

salut. as fi interesat de un astfel de proiect. sunt chitarist (momentam am un ibanez electro acustica si vreau sa imi iau un epiphone dot semiacustic, am si un mixer pe 5 canale) . momentam am avut o trupa in lupeni dar din octombrie o sa fiu in timisoara( sunt student am 22 ani). mai am un coleg de trupa, canta la clapa si cu el vrem sa facem ceva trupa numa ca mai avem nevoie de oameni. avem piese proprii si facem si coveruri. eu cant si voce. iti las id de mess: crassus_01 sau tel 0728394619 sa vb. sau daca e lasami mesaj aici

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.