Guest fanariu_roger Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 caut voce feminina pt un proiect serios in cluj napoca....startul va fi in cluj dar in timp vom merge si prin tara ....genul abordat : indi,fusion jazz,pop...influente...nu este nimic batut in cuie dar ma axez pe unplugged...este mai mult de zis dar cred ca nu are rost aici...
Guest Julia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Salut, Putin cam tarziu intreb si eu, dar de abia acum am vazut postul. Mai esti in cautari de voce? Numai bine.
Guest Bianca I.B. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 hei:) sunt si eu interesata. iti pot da mai multe detalii daca overta mai este valabila .
Sarah Key Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Daca nu am ajuns in ceasul al 12 lea, sa stii ca as fi si eu interesata de propunerea asta. Daca nu mai e valabil, macar posteaza, sa vada toata lumea
Guest Lavinia Popovici Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Same here. Daca nu am ajuns si eu in ultima clipa si mai aveti nevoie, te rog frumos posteaza sa stim Mersi
Recommended Posts