www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Phoenix - Nunta

Recommended Posts

Posted

Salut! Asta ar fi primul meu post aici. De multa vreme caut un tab macar pe jumatate pentru piesa asta, varianta din 73. Aveti idee, exista asa ceva? M-as apuca sa il fac de unul singur dar inca sunt pe la inceput la capitolul chitara.

Posted

Merci de link, dar din pacat nu include si acel solo. Oricum partea de power chords e ok, eu o facusem cu un semiton mai jos, dar parca suna mai bine asta. Cred ca am sa ma pun pe ascultat de cateva ori melodia, am treaba azi :)).

Posted

Salut,

Incearca asta : http://www.tabulatur....php?tab_id=456

ca majoritatea tab-urilor si asta e gresit iar autorul lui, dupa ce ca nu stie nimic despre muzica, se mai apuca sa faca si tab-uri! :death:spun asta, deoarece piesa este scrisa in Do minor, care este o gama cu bemoli!

piesa este scrisa si interpretata de catre nicu covaci&phoenix, riff-ul din intro fiind in aceasta varianta, dupa parerea mea, cel mai bun riff romanesc!

acordurile, incepand din poz. VII, sunt: intro si strofa: C(m)5, Bb5, Eb5, Ab5, Bb5, C(m)5

refren: F5, Bb5, Eb5, C(m)5, F5, Bb5, G5.

solo-ul si formula de unison (chitara si bass) se canta in G(5).

ai grija ca nu este deloc o piesa usoara! uita-te la mana stanga a lui covaci si vezi pozitiile unde prinde acordurile pe griff si fii foarte atent si la strumming-ul realizat cu mana dreapta!

succes!

Posted (edited)

ca majoritatea tab-urilor si asta e gresit iar autorul lui, dupa ce ca nu stie nimic despre muzica, se mai apuca sa faca si tab-uri! :death:spun asta, deoarece piesa este scrisa in Do minor, care este o gama cu bemoli!

piesa este scrisa si interpretata de catre nicu covaci&phoenix, riff-ul din intro fiind in aceasta varianta, dupa parerea mea, cel mai bun riff romanesc!

acordurile, incepand din poz. VII, sunt: intro si strofa: C(m)5, Bb5, Eb5, Ab5, Bb5, C(m)5

refren: F5, Bb5, Eb5, C(m)5, F5, Bb5, G5.

solo-ul si formula de unison (chitara si bass) se canta in G(5).

ai grija ca nu este deloc o piesa usoara! uita-te la mana stanga a lui covaci si vezi pozitiile unde prinde acordurile pe griff si fii foarte atent si la strumming-ul realizat cu mana dreapta!

succes!

cititind astazi din nou, observ ca s-a strecurat o mica eroare: este vorba despre poz a VIII-a, nu de a VII-a! sorry.

Edited by StratMan
Posted

Oh, multumesc mult, am facut bine ca nu am mai incercat sa fac nimic. Stiu ca piesa nu e usoara, dar merita invatata.

• 1 year later...