SethOne Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 (edited) Se cauta vocal, maxim 15-16 ani in bucuresti. Genurile sunt glam metal, metalcore, metal, hard rock, heavy metal. Adica nici prea dur da nici lalaieli. Un plus ar fi ca vocalul sa poata face screamo. Contact : iddefurat@yahoo.com, PM Exemple : http://www.youtube.com/watch?v=QQBttKoetqo Edited August 13, 2011 by SethOne
SethOne Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Se cauta vocal, maxim 14 -16 ani in bucuresti. Genurile sunt glam metal, metalcore, metal, hard rock, heavy metal. Adica nici prea dur da nici lalaieli. Un plus ar fi ca vocalul sa poata face screamo. Contact : iddefurat@yahoo.com, PM
SethOne Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 NU cer ca vocalul sa ii copieze pe vocali trupelor de mai sus ci sa cante aceste gen cu placere si sa poata face growl
Guest RockOut Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Eu m-as fi bagat cu mare placere in trupa asta dar din pacate eu sunt din Tagogiste si imi caut tobosar pentru trupa . Un sfat legat de acel GROW ce este specific hardcore punkului si metalcorului ati putea sa il inlocuiti cu niste vocale de death metal ( vocea de deathmetal e un tipat cum e GROWL acesta dar e pe voce joasa si e mai puternic si mai usor de facut) sau puneti mai bine pe altcineva in afara de vocalistu principal al trupei sa il faca . Succes !!
SethOne Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Salut, stiu cum e growlul de death, e mai groasa, nu prea imi place genul asta de growl. Ar fi bine ca vocalu' sa poata growl dar nu e obligatoriu, cer sa aiba o voce placuta si sa faca acest gen cu placere. ..poate ne vedem prin bucuresti
SethOne Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Salut, stiu cum e growlul de death, e mai gros, nu prea imi place genul asta de growl. Ar fi bine ca vocalu' sa poata growl dar nu e obligatoriu, cer sa aiba o voce placuta si sa faca acest gen cu placere. ..poate ne vedem prin bucuresti
Recommended Posts