www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

[Schimb] Rocktron Utopia G100

Recommended Posts

Guest standard
Posted (edited)

Schimb rocktron utopia g100 de pedale....sau, daca doriti, il puteti achizitiona contra valorii de 500 Ron ( negociabil), are si geanta, originala....stare foarte buna.

Sunt din timisoara si ma puteti contacta la numarul 0766965235. Motiv pentru care-l vand; nu se potriveste cu stilul de muzica pe care-l abordez.

O sa pun si niste poze.

Multumesc

Edited by standard
Posted

Schimb rocktron utopia g100 de pedale....sau, daca doriti, il puteti achizitiona contra valorii de 500 Ron ( negociabil), are si geanta, originala....stare foarte buna.

Sunt din timisoara si ma puteti contacta la numarul 0766965235. Motiv pentru care-l vand; nu se potriveste cu stilul de muzica pe care-l abordez.

O sa pun si niste poze.

Multumesc

ce pedale vrei pe el?

pot sa-ti dau pedala mxr, procu sau ampu, mai am o pereche de casti monitor ce nu le am la vanzare, daca te hotarasti da pm

http://forums.rgc.ro/topic/61165-vand-mxr-fullboremetal-procesor-zoom-g1-amp-yamaha-va-5/page__p__586298#entry586298

Guest standard
Posted

....Nu prea am ce face cu ele...pt stilul de muzica pe care-l cant mi-ar trebui un overdrive..(ceva mai dulce..........)....

up!

Guest standard
Posted

pai dai si tu gainu la minim si ai od. glumeam, e ok, vorba aia: am intrebat n-am dat cu paru.spor la vanzare.

il dau pe un delay de la boss