Guest Xirallic Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 (edited) Stie careva vre'un atelier/persoana care modifica grifuri? Am un ibanez electric si mi se pare ca ii putin cam gros(incomod) (nu ca ii prea lat... Ii gros) ma poate ajuta careva? Daca il subtieaza... Nu se vede tija de metal?? Pls help Edited June 24, 2006 by Xirallic
mega.deb Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 I. Daca mai iei din grosimea grifului mai pierzi din sunet ... II. dl Grosu se ocupa cu chestii din astea.
Guest Xirallic Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 I. Daca mai iei din grosimea grifului mai pierzi din sunet ... II. dl Grosu se ocupa cu chestii din astea. ii din tm gagiu?
mega.deb Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 nush cat de mult se baga dl. grosu la griffuri, nu s-a bagat sa-mi intrepte grifful niciodata. si am fost de mai multe ori cu mai multe ghitari.. sincer, nu cred ca stie cu ce se mananca chestia asta, deci mai bine ca nu se baga. iar daca se baga, poate se si scoate definitiv am citit postul si fara sa ma uit la user uteam sa jur ca e glass ... :)
Recommended Posts