danny cross Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Salutare.Trupa Manfellow cauta chitarist. Cerinte: 1.Sa-i placa genul de muzica pe care il cantam.(Influente:Unkle ,Coldplay ,Placebo ,Mutemath ,Moonlit Sailor ,Radiohead, U2,The Verve ,Starsailor ,etc...) 2.Sa posede instrument propriu (Fender,Gibson,etc..)nu lopata de 100 euro 3.Sa posede statie proprie. 4.Sa cante pe pedale profi (nu procesoare gen GT-3,behringer sau alte scule de o calitate indoielnica) Avem sala de repetitii,impresar.Primul concert este la inceputul lunii august. Nu trebuie sa cante 1000 de note pe secunda.Se pune accent pe ton,atitudine,siguranta. Trebuie sa cante backing vocal.Daca stie si cu pianul si mai cunoaste si editare audio (in special mac os :logic,ableton) cu atat mai bine. Sa fie om de trupa .Cautam un personaj,nu un individualist. Suntem 3 deocamdata:basist,chitarist si vocal. Vocal sunt eu,cant si cu chitara iar la unele piese si cu pianul.Pe scena folosim un macbook pro penru backing tracks (percutii.paduri,seq) Linkuri : http://www.youtube.com/user/ManfellowBand?feature=mhee http://www.myspace.com/manfellowband (piesele sunt in varianta demo ) Relatii la tel : 0721217577 Danny Sper ca nu v-am speriat.O sa facem treaba misto impreuna.
dodorel Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 aveti armonii interesante.....as incerca ceva cu voi. cant de 8 ani am experienta de trupa daca sunteti interesati cautati-ma saptamana aceasta k sa nu intru in alt proiect. nr tel 0764645564.salutare!
danny cross Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Anuntul nu mai este de actualitate.Se poate inchide.
Scandik Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 ba baetii...invatati mai intai ce e aia muzica si dupa comentati ce vreti si ce nu vreti...daca omu e pro canta mai bine pe un "topor" de 100 de euro decat canti tu pe un gibson d 300.000. Iauzi la ei ce suferinta pe capu lor. Dute ba si plimbate 1
Recommended Posts