calingiuclea Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Suntem din Bucuresti si cantam impreuna de 5-6 luni si avem experienta live. Pe moment cantam coveruri, dar am ineput sa si compunem. Ca genuri muzicale ar fi pop-rock, hard rock. Ca idee, in repertoriu avem: - Sweet dreams (Marilyn Manson) - Word Up (Gun) - Beat it (Michael Jackson) - No Fear (The Rasmus) - We're not gonna take it (Twisted Sister) Avem 2 chitaristi, tobosar si basist. Avem cam 3-4 repetitii pe saptamana. Contact: - Telefon: 0728613836 Roxana 0723591257 Victor - Mail: uninspired11@gmail.com Asteptam seriozitate. Un video de la un concert, desi nu se aude prea bine:
stormside Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 salut! m-ar interesa daca se poate sa dau o auditie pentru trupa voastra... am 20 de ani si cant de vreo 12... la chitara acustica si voce... cu destule aparitii... dar... nu mi se preteaza piesele mai sus mentionate desi imi place acelasi gen... so... pm daca sunteti interesati
Frunza Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Trupa nu mai exista, topicul se poate inchide. Stiu ca nu mai exista pentru ca am fost in ea )
Recommended Posts