Guest chishbak Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Salut tuturor, am de vanzare dupa cum urmeaza: Chitara Epiphone Les Paul Studio II Sunburst - pret 600 RON Amplificator Marshall MG 10w - pret 250 RON Efect Chitara Way Huge Green Rhino Overdrive - pret 400 Ron Daca cumparati toate cele 3 produse , va fac reducere si va ofer totul cu 1050 RON !!! ( economisiti 200 RON) motivul pt care vand toate astea e simplu: mi-am cumparat alta chitara , alt amp , si alte efecte Locuiesc in Bucuresti, si cei interesati ma pot suna la 0756199118 - Bogdan .... era sa uit .... am in pachet si niste corzi GHS Santana signature - evident GRATIS , pt cei care cumpara chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Metalzone91 Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Salut, nu te supara dar ar trebui sa te rezumi la un singur post . Daca ai postat toate produsele la "chitare electrice" nu era nevoie sa mai deschizi un topic degeaba aici, daca puneai produsele separat intelegeam. Se numeste spam si consum inutil de spatiu ceea ce ai facut. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar asa este . :respect, spor la vanzare though. Chitara e buna pt pretul in care se afla, am incercat una alaltaieri. Cheers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts