Stefan Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Mai demult aveam obiceiul sa urez la toti La multi ani !! de ziua acestora, numai ca acum sunt deja prea multi membri si ma pierd (si mi-e si lene) asa ca am decis sa deschid un topic in care sa uram sarbatoritilor numai de bine. Va rog fara offtopicuri si certuri !! Gaby, claxonn, nujtiu, Lipo, va doresc multa sanatate si putere de munca, sa vi se indeplineasca toate dorintele si la cat mai multe beri si chitare !!! La multi ani !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gaby Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Multumesc! La multi ani tuturor celor ce isi aniverseaza azi ziua de nastere. Eu sarbatoresc prin munca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted June 21, 2006 Author Share Posted June 21, 2006 Happy birthday deedee si UrsuL... Aceleasi urari ca si lui gaby claxonn and co :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 La multi ani Muky, decide si Hyperion. Multa sanatate va doresc si numai bine !!! P.S Muky vad ca ne-a cam parasit imi e dor de piesele sale ... come back dude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 A aparut Muki!!! La muuulti aaaani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Mai demult aveam obiceiul sa urez la toti La multi ani !! de ziua acestora, numai ca acum sunt deja prea multi membri si ma pierd (si mi-e si lene) asa ca am decis sa deschid un topic in care sa uram sarbatoritilor numai de bine. Va rog fara offtopicuri si certuri !! Gaby, claxonn, nujtiu, Lipo, va doresc multa sanatate si putere de munca, sa vi se indeplineasca toate dorintele si la cat mai multe beri si chitare !!! La multi ani !!! Cum n-am vazut thread-u asta pana acum???? MULTZAM!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts