blashyrkh Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Truoa OverDrive cauta un bassist calumea [exclus incepatori] care sa aiba experienta de scena si sa stie sa se miste, nu sa stea drept ca la armata. Cerintele sunt urmatoarele: -sa stapaneasca bine instrumentul -sa fie dispus sa cante cu efecte [distorsie] pt ca liniile facute de mine pentru piese nu se vor schimba -sa fie dispus la aprox. 2 repetitii pe saptamana in cazul in care nu dipune de efecte proprii va folosi pedala mea. NU cautam mercenari ci cautam oameni care fac muzica din placere...partea materiala e pe locul 2. in vara vom avea o serie de concerte pe la mare si prin alte locuri asa ca vrem sa ne apucam de treaba cat mai repede. astia suntem noi: http://www.youtube.com/user/TrupaOverDrive pentru mai multe detalii: contact: gabi_dgr@yahoo.co.uk tel. 0747528761. Numa' bine!
blashyrkh Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 m-am grabit cand am postat primul anunt si mi-au scapat unele lucruri...trupa se bazeaza in general pe compozitii proprii dar si cateva coveruri. stilu e heavy metal cu diferite influente...depinde de piesa. Liniile de bass de care scriam mai sus se refera la piesele existente, nu la ce urmeaza sa facem. la piesele viitoare vom contribui toti.
Recommended Posts