www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

nu suna

Recommended Posts

Guest nenny
Posted

am si eu o mica problema.am o chitara acustica mica reghin de ceva vreme.am incercat sa o acordez singur insa desi era acordata bine, acordurile sunau groaznic.apoi am incercat sa o acordez cu guitar pro5 tuner si am reusit insa singura problema e ca trebuie sa mut bridge-ul (nu stiu cum ii zice pe romaneste) sus de tot langa capatul corzilor iar corzile trebuie stranse foarte tare => ca tre sa apesi foarte tare ca sa scoti un acord si nici nu poti sa canti bine pe ea(si pe deasupra dupa 5 minute te dor degetele de nu mai poti). CHitara e a tatalui meu care nu este aici dar el a acordato singur inainte si nu stiu cum a facut pt ca nu trebuia sa apesi tare, avea bridgeul lasat la nivelul normal ( de la tasta 1-12 = 12- bridge) si suna si bine. Va rog frumos daca stie cineva ce as putea sa fac ca sa o acordez normal.

post-1830-1150390587_thumb.jpg

post-1830-1150390631_thumb.jpg

Guest Baumwolle
Posted

In primul rand, muta inaltatorul inapoi la locul sau, e pus acolo cu un scop. In al doilea rand, fa rost, daca nu ai deja, de un microfon de birou, nu-ti trebuie ceva extraordinar si downloadeaza un tuner pentru PC (il recomand pe acesta ) si acordeaza-ti chitara. Succes!

Guest diogrey
Posted

muta inaltatorul in asa fel incat tasta 12 sa fie la mijloc si dupaia vezi ce iese din ea

Posted

i`ati tonul de la o melodie pecaer stii sa o canti si acordeaza cateva coarde.. nu te chinui cu tunere si microfoane

baga nothin` else matters ca e cel mai usor sa te acordezi dupa ea

desigur asta dupa ce ai masurat ca distanta si ai pus brdge`ul ala in asa fel incat tasta 12 sa fie la jumatea coardelor