Godric Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Am un squier deluxe hot rails, adica acesta, si as vrea sa o vopsesc si sa aplic "asta" pe ea, mentinand dozele si potentiometrele negre. Daca stiti cine ar putea face asta, va rog sa ma anuntati. Apreciez orice ajutor. Toate cele bune, andrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OratioMentis Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Exista pe aici un topic al unui user care si-a vopsit chitara si povesteste fiecare lucru ce trebuie facut, pas cu pas. Mai mult, experienta sa ajuta pentru ca deja vei sti ce sa folosesti si ce nu, ce trebuie sa faci si ce nu. Mi s-a parut unul dintre cele mai utile topicuri de pe aici, iar omul chiar a avut pasiunea de a impartasi si altora din ceea ce a invatat, facand. Daca-l cauti sunt sigur ca-l vei gasi, te-as ajuta cu mare placere, doar ca sunt intre 30 de taburi dseschise si toate vor cate ceva de la mine. Bafta si sa-ti iasa asa cum iti doresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godric Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 Exista pe aici un topic al unui user care si-a vopsit chitara si povesteste fiecare lucru ce trebuie facut, pas cu pas. Mai mult, experienta sa ajuta pentru ca deja vei sti ce sa folosesti si ce nu, ce trebuie sa faci si ce nu. Mi s-a parut unul dintre cele mai utile topicuri de pe aici, iar omul chiar a avut pasiunea de a impartasi si altora din ceea ce a invatat, facand. Daca-l cauti sunt sigur ca-l vei gasi, te-as ajuta cu mare placere, doar ca sunt intre 30 de taburi dseschise si toate vor cate ceva de la mine. Bafta si sa-ti iasa asa cum iti doresti. Mersi pentru reply-ul rapid. Am sa incerc sa dau de acest "guru" al vopsitului. Ideea ii ca nu prea as face eu asta, ca nu vreau sa o stric cumva, dar am sa citesc topicul lui si am sa vad. Mersi inca o data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest OratioMentis Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Uite la ce ma refeream. Am gasit eu ) http://forums.rgc.ro/topic/21995-evh-paintjob-done/page__hl__paintjob Bafta si sper sa te ajute. Mi s-a parut un walkthrough bun. Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godric Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 Uite la ce ma refeream. Am gasit eu ) http://forums.rgc.ro...e__hl__paintjob Bafta si sper sa te ajute. Mi s-a parut un walkthrough bun. Spor! mersi mult, sper sa reusesc sa fac ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 cea mai mare reusita ar fi daca l-ai lasa asa cum este! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godric Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 cea mai mare reusita ar fi daca l-ai lasa asa cum este! Ideea ii ca eu nu o sa ma bag la vopsit and stuff. Daca gasesc pe cineva, si cere un pret rezonabil, f*** yes, daca nu, ramane asa. De aici inteleg ca tie nu iti place chitara lui Hendrix. (una din chitarile lui, defapt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Ideea ii ca eu nu o sa ma bag la vopsit and stuff. Daca gasesc pe cineva, si cere un pret rezonabil, f*** yes, daca nu, ramane asa. De aici inteleg ca tie nu iti place chitara lui Hendrix. (una din chitarile lui, defapt) chitara originala, pe care a ars-o hendrix la monterey, era pictata asa de insusi hendrix si a fost aleasa pt. a fi sacrificata, pt. ca, probabil, artistului nu-i prea placea...(cum era vopsita sau cum suna...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godric Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 chitara originala, pe care a ars-o hendrix la monterey, era pictata asa de insusi hendrix si a fost aleasa pt. a fi sacrificata, pt. ca, probabil, artistului nu-i prea placea...(cum era vopsita sau cum suna...) Sper ca nu ii placea cum suna ) Mie imi cam place cum arata.. Daca stii pe cineva care vopseste, let me know. Numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts