marius_guitar Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Salutare, Asa cum am spus in topic-ul referitor la problemele pe care le-am avut in Sonar, am decis sa postez si eu una dintre primele mele inregistrari. Este vorba de cantecul Gitano Soy - Gispy Kings, o versiune instrumentala putin diferita de cantecul original cu foarte multe improvizatii, de pe vremea copilariei cand cantam la mandolina, nu ca acum as fi prea mare )Atasez link-ul youtube, sper sa va place si sa rezistati pana la sfarsit!Mentionez ca este trasa cu o chitara acustica Takamine TAN16C imprumutata de un prieten, cu o placa de sunet Emu 1212m, Soft Sonar 4 Producer!O seara placuta, mi-ar face placere sa ascult feedback-urile voastre, fie ele critici constructive sau orice altceva!Toate bune, Marius Edited May 11, 2011 by marius_guitar
powerballad Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 mie mi-a placut foarte mult m-a dus cu mintea la nopti petrecute la foc si alte alea. felicitari!
marius_guitar Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Multumesc "powerballad" pentru cuvintele de apreciere!
Recommended Posts