Guest lickefied Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1ZXhrf7ZVB8 cum suna , am nevoie de pareri:d daca m-as evalua as zice acceptabil spre rau astept sa vad ce ziceti si voi cheers
SorinT Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 (edited) Cam intunecat la tine in camera. Ti-as sugera sa exersezi umpic cu vocea ta normala primele dati, ai grija ce piesa iti alegi. Apoi faci ce vrei tu. Dar daca vrei o parere, sunt sigur ca asa o vei obtine. Edited May 11, 2011 by SorinT
Guest eye Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 nu sunt io expertul in growling, but here's my $0,02: - nu canta niciodata de pe scaun decat daca e vorba de country, folk sau blues. iti altereaza sunetul pe care il produci. incearca sa te lipesti de perete, dar nu complet. pozitia trebuie sa fie una naturala si relaxata. - cand 'ataci', trebuie lucrat cu tot corpul, nu numai cu gatul/gura si plamanii. si incearca sa nu te misti deloc dupa ce ai tras aerul in piept si te pregatesti de scos o nota/growl mai puternic(a) - o fi o chestie de gust, dar io nu suport growling-ul/grunt-ul/squeal-ul din care nu inteleg nici un cuvant. de-asta prefer sa ascult Pantera si Morbid Angel, decat Six Feet Under si Deicide, it's your call.... mie mi-a sunat ok, nu vad de ce nu ti-ai cauta o trupa cu care sa canti. succes!
Guest lickefied Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 thx man apreciez foarte mult critica adusa la adresa vocii mele, sunt chitarist in vreo trei trupe , vocea e doar free time practice:) thx
Recommended Posts