Guest alicedark Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Poate stiti ceva site-uri cu patch-uri ptr toneworks AX1500G, eu caut un sound alternativ, dar destul de dur (queens of the stone age, kyuss, mogwai, blur, poate si alice in chains) exclus limp bizkit sau mai stiu eu ce dracovenii din astea . eu am gasit dar foarte putine, am ceva facute destul de bine, doar ca as vrea sa experimentez putin si cu ceva efecte noi daca deja exista topicul asta, ei bine, eu nu l-am gasit apropo, am un tele american din '98, deci se preteaza binisor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alicedark Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 help ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 am mai cantat kyuss si blur cu korg-ul meu si ash putea sa iti zic cam din ce is compuse efectele care le folosesc eu dar... la tine va suna oricum foarte diferit eu am ibanez nici daca gasesti un site de patchuri nu cred ca iti va fi foarte de ajutor.. gandeste-te la cele 48 factory presets care le are procul la inceput, nu stiu daca tie iti suna bine alea dar eu am impresia ca au fost gandite pe o chitara din capatul celalalt al spectrului fata de a mea ce vreau sa spun e ca one man's treasure is another man's garbage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts