Guest alexeip Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 sal!!! daca ma poate sfatui cineva cu ceva info despre shopuri online de instrumente muzicale. In cazul, vreau sa imi cumpar un POD Studio™ KB37( interfata audio pentru chitara) si un mic ( sa zicem clasicul shure sm pentru voce). Si acu ma gindesc cumpar aceste produse prim shop in romania sau le pot comanda din afara cu livrare. Aici si pretul ar fi mai mic, dar nu cumva sa dau de o tseapa bunicica:). Stie cineva ceva info de incredere? A mai facut cineva asta? Ce situri de incredere exista? Comenturi pentru situri cum e amazon? Deci ce e ok si ce nu e? Mersi mult tuturor. Alexei
Blackthorn Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Cu amazon e mai greu pentru ca o sa platesti vama si TVA la ridicarea coletului si per total o sa iesi poate chiar mai scump. Poti cumpara cu incredere ce ai tu nevoie din tara, Line 6 aduc AV Audiosys si sunt seriosi, iar Shure SM am vazut la mai multi, dar poti sa iei cu incredere de la Senia, au reprezentanta in Bucuresti, deci nu mai e cazul sa cumperi neaparat online.
Guest florinaudio Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 sal!!! daca ma poate sfatui cineva cu ceva info despre shopuri online de instrumente muzicale. In cazul, vreau sa imi cumpar un POD Studio™ KB37( interfata audio pentru chitara) si un mic ( sa zicem clasicul shure sm pentru voce). Si acu ma gindesc cumpar aceste produse prim shop in romania sau le pot comanda din afara cu livrare. Aici si pretul ar fi mai mic, dar nu cumva sa dau de o tseapa bunicica:). Stie cineva ceva info de incredere? A mai facut cineva asta? Ce situri de incredere exista? Comenturi pentru situri cum e amazon? Deci ce e ok si ce nu e? Mersi mult tuturor. Alexei Salut. Eu am ceva experienta in cumparaturi din America in general. Te costa destul de mult ( TVA, vama, transport) si cand tragi linie este posibil sa constati ca a costat mai mult decat l-ai fi luat din Romania. Si mai este un lucru important : Garantia. Este greu si costisitor sa trimiti un produs stricat in America, sau in alta parte. Sfatul meu este sa cumperi din Romania sau daca te aranjeaza pretul, din Germania - Thomann de exemplu. Te pot ajuta cu mai multe informatii daca vrei
Recommended Posts