fixxxer_metalhead Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 (edited) bun. povestea pe scurt: azi-dimineata mi s-a updatat Opera la nush ce versiune (11 si ceva parca), si mi-a f*tut tot Speed Dial-ul. pun o poza, ca sa fiu mai clar: daca ferestrele de pe primul rand se vad normal, ei bine, restul, dupa cum se vede, sunt marite pana le-a luat dracu. am incercat sa le schimb locurile, sa le schimb adresele, si nimic. precizez ca goagal nu m-a ajutat prea mult pana acum. ceva sugestii? in afara de "reinstaleaza in plm Opera si nu te mai plange", daca se poate multzam Edited April 13, 2011 by fixxxer_metalhead Link to comment Share on other sites More sharing options...
koltzu Posted April 13, 2011 Share Posted April 13, 2011 Du-te la configure si bifeaza Hide [+] button Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted April 13, 2011 Author Share Posted April 13, 2011 asta mi-a scos "+"ul ala de acolo, dar nu ma ajuta cu problema mea....in loc de sigla RGC mare cat casa, vreau sa se vada toata prima pagina intr-un thumbnail, cum se vede pe primul rand de sus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koltzu Posted April 14, 2011 Share Posted April 14, 2011 Scuze, am inteles eu gresit. Fa screenshot la pagina, redimensioneaza/taie imaginea la dimensiunea dorita dupa care urmeaza pasii de aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
fixxxer_metalhead Posted April 14, 2011 Author Share Posted April 14, 2011 Bai ce thread-uri. Unu nu isi aminteste o melodie. Altu nu stie sa configureze Opera sau are mofturi bizare. RGC a ajuns cu adevarat un cos de gunoi. gogule, daca n-ai nimic util de spus, mai bine tii pentru tine. te citez de pe alt topic: "Toti am scris aici mult si prost. Foarte putin din ce s-a scris aici e informatie utila." Noa, din moment ce ne aflam in Comunitate > Cafenea, vorbim despre ce vrea pusca noastra. Am i wrong? am probleme cu ultima versiune de Opera, iesita acum cateva zile, si n-am gasit inca pe goagal insi care sa dea solutii pentru eventualele bug-uri. altfel, te scuteam de stresul de a mai citi inca un topic pueril, si de a face o interventie - evident utila si pertinenta....scuzoaiele mele. In cazul in care nu stii mata o solutie la umila mea nelamurire, sugerez in mod politicos sa iti dai cu presupusul la alte mese, pe subiecte demne de tine. respect. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Vezi comentariile: http://my.opera.com/desktopteam/blog/2011/04/12/make-your-speed-dial-look-great-with-opera-barracuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts