Concordis Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mie imi place.acuma nu stiu ce atmosfera ai vrut sa transmiti prin piesa dar,eventual,mie mi-ar place sa imbogatesti ritmul la chitara si la inceput soloul sa sune mai clar NEW SONG !!! AUDITIE PLACUTA !
SorinT Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 (edited) Bass-ul e umpic cam in fata, in rest suna bine. Poate mi-ar place sa iasa mai in evidenta riff-urile alea si mai putin clapa. Aceeasi parere despre acel mic solo de la inceput. Ma rog... chestie de gust, sau poate de obisnuinta. Edited April 11, 2011 by SorinT
DAN Tudor Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 no...daca nu sunt basist si nu stiu sa -l gîdil, macar sa sune...tareeeeeee !!! ) Bass-ul e umpic cam in fata, in rest suna bine. Poate mi-ar place sa iasa mai in evidenta riff-urile alea si mai putin clapa. Aceeasi parere despre acel mic solo de la inceput. Ma rog... chestie de gust, sau poate de obisnuinta.
Guest metalhead000 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 No .. Imi place cum suna , felicitari!
Recommended Posts