guitar88 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 M-a rugat un prieten sa postez urmatorul anunt: Caut Ibanez RG (made in Japan) pana in 300 si ceva de euro. Sau un floyd EDGE pro sau low pro sau vreo imitatie de floyd, merge si cel original la vreo 100 de euro. ATENTIE: Daca nu este facut/a in Japonia floyd-ul sau chitara, va rog sa nu-mi faceti oferte. P.S. Va rog sa nu lasati comentarii de genul: "ce vrei tu sa gasesti made in japan la 300 euro?".
Wyldechild Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Am un Jackson Dxmg, impecabil , floydul este nefolosit pt ca nu prea cant cu el. Chitara are 8-9 luni , este made japan si am cantat doar de 5-6 ori numai in concert. Daca esti interesat poate ..........am anuntul aici pe forum
Dooku Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Am un Floyd de pe Ibanez RG320FM, care nu imi mai trebuie, deoarece l-am inlocuit cu altceva. Daca te intereseaza, ma gasesti pe mess la dooku_2.
BCRich Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 ai foyd (licentza nu original) la 60euro/bucata...da P.M. astazi...aduc nou pe comanda. Plec pe 19iunie si vin pe 24iunie(e sambata ca il aveai a doua zi) trimit cu Cargus.....nu te ajunge mai mult de 20ron.
Recommended Posts