Guest OratioMentis Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 (edited) Salve, oamenilor. Dispun de un Squier Affinity. Vine vremea in care trebuie sa schimb, pentru prima oara, corzile. Exista printre voi vreun posesor de Affinity care sa stie cu ce corzi soseste acesta, din constructie? Ma impac al naibii de bine in clipa de fata cu ceea ce are pe el, asa ca as vrea sa continui in aceeasi idee. Normal, nu ma refer la firma, ma refer la caracteristicile acestora. Sau, si mai bine zis, la dimensiuni. Merci mult, tuturor. Edited March 22, 2011 by OratioMentis
Magic Mushroom Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Salve, oamenilor. Dispun de un Squier Affinity. Vine vremea in care trebuie sa schimb, pentru prima oara, corzile. Exista printre voi vreun posesor de Affinity care sa stie cu ce corzi soseste acesta, din constructie? Ma impac al naibii de bine in clipa de fata cu ceea ce are pe el, asa ca as vrea sa continui in aceeasi idee. Normal, nu ma refer la firma, ma refer la caracteristicile acestora. Sau, si mai bine zis, la dimensiuni. Merci mult, tuturor. Daca ai cumparat-o noua a avut corzi de 09 - 42..
Guest OratioMentis Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Daca ai cumparat-o noua a avut corzi de 09 - 42.. Multumesc mult Cine cauta, gaseste... http://www.squiergui...%3B+%28Maple%29 Strings: Fender Super 250L, (.009 to .042) Nickel Plated Steel, P/N 073-0250-003 Te asigur ca inainte de a intreba ceva, fac tot posibilul sa nu intreb si sa ma descurc singur. Problema este ca am dat de o gatuire a timpului, prestand la doua servicii, si nu am putut sa mai fac asta. Iti multumesc mult de tot si promit ca data viitoare nu mai stresez pe nimeni cu asta, o sa astept clipa in care am timp Inca o data, multumesc mult.
Recommended Posts