Guest potecuta Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Salut! Nou pe forum . Am o intrebare: De unde pot cumpara corzi D'addario EXP bronze sau EXP phospor bronze in iasi sau de pe net? Am esuat in a gasi un magazin online [din romania] care sa ofere corzi D'addario EXP. Iar in iasi la mcmusic nu au d'addario din care stiu, iar la prosound ultima data cand am fost nu mai aveau aproapre nici un fel de corzi [am ajuns cu jumatate de ora inainte sa dea comanda de consumabile deci acum s-ar putea sa aiba, dar mai intai vreau sa primesc si niste raspunsuri la post]. Well, that's it. Multumesc anticipat .
Guest potecuta Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 incearca la www.corzi.ro! Mersi, dar nu au. M-am uitat si inainte sa postez... Nu au nimic de la D'addario de fapt.
StratMan Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 (edited) Mersi, dar nu au. M-am uitat si inainte sa postez... Nu au nimic de la D'addario de fapt. dar, probabil, nu ai incercat sa dai si un telefon. Edited March 23, 2011 by StratMan
Shreder_DT Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Eu mi-am luat acum cateva luni de la magazinul Muzica (Buc) un set de EXP 9-42. Pe site nu apar, dar in magazin aveau. Ai putea sa suni si la ei. Si cum zicea StratMan, suna-l mai intai pe Gyzmo de la www.corzi.ro.
StratMan Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mersi, dar nu au. M-am uitat si inainte sa postez... Nu au nimic de la D'addario de fapt. mai incearca sa telefonezi si la guitar shop, pt ca acolo am vazut de curand corzi d'Addario!
gadjo Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 (edited) mda, nevermind. Edited March 24, 2011 by gadjo
Guest potecuta Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Merci pentru sfaturi. O sa sun daca asa . Multumesc din nou
ronniefrown Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Am vazut D'addario astazi la ceea ce cred ca e fostul magazin Muzica, vizavi de cinema Union pe Ion Campineanu (langa magazinul de biciclete Surmont).
Recommended Posts