www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest OratioMentis
Posted (edited)

Desi ne-am certat putin acum ceva vreme datorita atitudinii tale superioare si dispretuitoare la adresa celorlalti semeni ai tai, nu pot decat sa spun ca-mi place tot ce am auzit de la tine si ca ai talent. Tine-o tot asa, pot sa afirm ca simt ca iubesti instrumentul asta asa cum as vrea sa-l iubesc si eu. Incearca sa acorzi credit si celor mai care se afla mai jos decat tine. Candva ai fost acolo :)

Omule, felicitarile mele sincere :)

Edited by OratioMentis
Posted

Prietene,ii respect pe toti chitaristi care isi dau silinta si pentru mine asta e important.Sa se straduiasca.Personal nu ma consider un chitarist bun,dar cu siguranta unul ce se straduie.

Mie nu mi a placut atitudinea lui atunci.Mi se parea ca scrie doar sa se bage in seama.Sincer

Fara resentimente.A trecut.

Multumesc frumos pentru aprecieri!

Guest OratioMentis
Posted

Prietene,ii respect pe toti chitaristi care isi dau silinta si pentru mine asta e important.Sa se straduiasca.Personal nu ma consider un chitarist bun,dar cu siguranta unul ce se straduie.

Mie nu mi a placut atitudinea lui atunci.Mi se parea ca scrie doar sa se bage in seama.Sincer

Fara resentimente.A trecut.

Multumesc frumos pentru aprecieri!

Nu ai pentru ce. Aprecierile vor veni de fiecare data cand le vei merita, sunt sigur de asta :)

Rugaminte: lasa exprimarile alea a la Mircea Badea deoparte, e din cu totul alta liga si la cateva sute de puncte de IQ de multi dintre noi :)) La "prietene" ma refeream :)

Guest OratioMentis
Posted

In minus nu? :lol: (acest post este non-troll)

Ontopic: frumoasa compozitie

Normal :)

• Like 1
Posted

frumos .. in ce program ai inregistrat?