Guest glam Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 m vazut numai chitari bass electrice. pot exista chitari bass cum sunt cele reci? (cu cutie de rezonanta etc)
Guest Baumwolle Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Uita-te la Nirvana - "Unplugged in New York", de exemplu.
Guest miriapod Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 http://www.guitarampkeyboard.com/products....&c=Bass+Guitars bass acustic..
Elethan Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 3 words : Rock in Rio Uita-te la Harris cand canta Clansman
Guest fluffyone Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Amigo.. Am avut unul care era varza si acum am unul imprumutat care e cat de cat ok.. dar cu banii aia mai bine faci altceva sincer..
Guest andru Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 cine si-ar dori asa ceva?? adica.....unde mai e placerea sa ai in mana o forma supla de bass, decat o conserva de acustica?? zic si eu, nu ca as avea acum bass, da nu voi vrea sa imi iau o chestie dasta cand imi iau un fender
Guest fluffyone Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 E foarte misto sa ai unul daca e un instrument bun. Un unplugged, o balada pe scena. Sau singur acasa sa repeti in liniste relativa..
Guest John_OttO Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 E foarte misto sa ai unul daca e un instrument bun. Un unplugged, o balada pe scena. Sau singur acasa sa repeti in liniste relativa.. Mai sincer sunt surprins si nu placut cand vad ca lumea nu stie de bass acustic si chiar exista si electro-acustic btw.Sunt atatea exemple pe care pot da dar numai 3 imi vin in minte acum:Umplluged Nirvana si Staind si Red Hot Chilli Peppers-Road trippin'.PACE! PS:Imi cer scuze anticipat pentru eventualele greseli gramaticale fiti indulgenti caci sunt mahmur!
Recommended Posts