Guest piniata Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Super tobe,Tamma starclassis performer ,impecabile,acest set include rack de prindere toomuri , tot de la firma Tamma, 3 stative pentru cinei cu prindere pt. rack,pedala dubla Cobra (a costa noua 500 euro),plus cutii de la MEINEL,pt toate tobele. Dimensiunile sant 22, 5,5 ,13,14, 16 ....Tobele se pot vedea in Bucuresti. Cei interesati pot lasa mesaj , sau un id de contact pe mess. Tobele le am adus din Germania ,sant imepcabile,fetele sant Evans,pret 1300 euro. Ganditiva ca doar rackul de prindere plus pedala au costat noi 1000 euro. Succes...
achilehero Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ar ajuta niste poze cu ele si sa mai spui ce model de Tama Starclassic Performer sunt (Maple, Birch, B/B, etc). In plus, cat de vechi sunt?
Guest piniata Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Super tobe,Tamma starclassis performer ,impecabile,acest set include rack de prindere toomuri , tot de la firma Tamma, 3 stative pentru cinei cu prindere pt. rack,pedala dubla Cobra (a costa noua 500 euro),plus cutii de la MEINEL,pt toate tobele. Dimensiunile sant 22, 5,5 ,13,14, 16 ....Tobele se pot vedea in Bucuresti. Cei interesati pot lasa mesaj , sau un id de contact pe mess. Tobele le am adus din Germania ,sant imepcabile,fetele sant Evans,pret 1300 euro. Ganditiva ca doar rackul de prindere plus pedala au costat noi 1000 euro. Succes...
Guest Tobe Vechi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ar ajuta niste poze cu ele si sa mai spui ce model de Tama Starclassic Performer sunt (Maple, Birch, B/B, etc). In plus, cat de vechi sunt? Sunt Tamma. Restul e istorie.
kox Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 cu cutii MEINEL, ce sa mai... Sunt Tamma. Restul e istorie.
Vlad Sucaciu Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 numai setul de tobe fara rack tobele plus premierul ,cu cat le dai?
Guest ciumpi23 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 schimb cu un set de tama imperial star si diferenta te intereseaza?
Guest bateristul Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 pot oferi doar 23 mil pe tobe fara nimic...doar tobele
Guest UrsuL Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Sunt Tamma. Restul e istorie. Cred ca de asta nu prea se arunca lumea cu oferte ... ca-s Tamma... Daca erau TAMA, poate aveai mai mult succes. Parerea mea ...
Recommended Posts