Guest Ludwig Horst Alin Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Salutarile mele tuturor am creat un "fel de bk" nu e foarte stralucit e facut la repezeala si lipsit de inspiratie, l-am facut cu magix music maker, si ma gandeam sa il postez poate am noroc si "ma fac de ras cu el" :)) poate are cineva chef sa isi bata capu cu el si sa cante peste or stuff like that auditie placuta! si Stima tuturor! Edited March 7, 2011 by Ludwig Horst Alin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludwig Horst Alin Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 sau poate o parere despre "melodie" accept si injuraturi )) im a free mind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludwig Horst Alin Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 sau poate o parere despre "melodie" accept si injuraturi )) im a free mind nu are nimeni nimic de zis?? eu sincer il gasesc dragut dar destul de praf:)) voi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 mi se pare liniara si plictisitoare sunt curios.... daca ti se pare praf, de ce o mai pui pe un forum??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludwig Horst Alin Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 praf cu ghilimelele de rigoare, mie imi pare destul de draguta si intradevar liniara, voi incerca curand sa fac altele. scuze ca sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts