Ecco Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Salutare ! Am 15 ani,cant la chitara de 3-4 ani si bineinteles caut trupa ! La capitolul genuri prefer toate derivatile din rock si putin metal!Am niste scule mediocre dar mai mult decat suficiente pentru sala!
Guest adrianodisegnare Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 gnr, acdc canti ? da un pm daca te intereseaza sa dam drumu la o trupa in asemenea stil..
Ecco Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 gnr, acdc canti ? da un pm daca te intereseaza sa dam drumu la o trupa in asemenea stil.. Salut..Scuze ca nu ti-am raspuns pana acum dar nu am avut timp sa mai intru pe forum Din pacate acel stil nu m'ar prea interesa... Up,caut metal !
SlayerAlexi Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Geamanul meu pierdut!Exact ca tine 15 ani ,fac de 4 ani=))) Metal all day. Thrash,death,metalcore,nwobhm ..nu conteaza./.metal sa fie =)) Si sunt din bucuresti :> uite un cover de-al meu dp youtube Daca te intereseaza ia id-ul meu : horia_sicoe :>
Guest Francy Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 mai e valabil anuntul ? Eu am 17 ani si sunt din bucuresti ...mi sa spus ca as avea voce ...si as fi interesata sa infintez o trupa ...tot ce vreau e sa cant deci varsta nu conteaza ..dak e ceva ma gasesti pe mess ..bloody_anyma@yahoo.com si stilul ar fi rock in principiu ...
Recommended Posts