www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tabara De Chitara La Ramet Editia 4

Guest arosulescu

Recommended Posts

Guest arosulescu

Se pare cã lucrurile evolueazã extrem de bine .

Firma HORA are intenția de a mai sponsoriza cu o chitarã ºi , mai mult decât atât , se prefigureazã un nou parteneriat ºi anume cu firma GUITARSHOP care ºi-a manifestat dorința de a sponsoriza tabãra de chitarã. Deocamdatã nu ºtiu mai multe detalii dar, cert este cã pe lângã cele 9 chitare oferite de firma HORA , participanții vor mai primi câte ceva.

Guest arosulescu

Azi am intrat în posesia celor 9 chitare de la HORA SA.

prin urmare, alături de cele 9 chitare puse la dispoziţie cu multă generozitate de către SC HORA SA, tabăra de chitară ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP , prin contribuţia foarte generoasă a Guitar Shop va oferi

un loc gratuit unui tânăr dintr-un orfelinat/centru de plasament.

În acest sens sunt aproape finalizate toate demersurile prin amabilitatea domnului dr. Horea TIMIŞ, director al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, care ne-a comunicat azi, 7 iulie 2011, că a identificat un tânăr de 15 ani, pasionat de chitară, care corespunde ofertei noastre.

Ne bucurăm că tabăra de chitară ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP capătă astfel un puternic caracter social-educativ şi invităm pe această cale sponsorii interesaţi să ni se alăture şi să ne susţină pentru a putea dezvolta acest proiect.

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

Cadourile nu se mai opresc...

Noi, oferim unui chitarist participant în tabăra care va să înceapă peste o săptămână un amplificator de chitară cu o lampă.Este făcut de mâna noastră în totalitate după schema lui VIOBIO.

Ampul se numeşte "Partitura de Hazz"

Lucrătura electronică ne aparţine, carcasa este sponsorizată de Călin Vasiac, o parte din piese sunt sponsorizate de Viobio, o altă parte din componente sunt luate dintr-un aparat de radio "Darclee 5" şi "Intim".

Puterea este de 3 Waţi, dimensiunile sunt 19 cm înălţime, 30 cm lungime şi 13 cm lăţime. Greutate aprox 3 kg.

Sperăm că va fi cântat cu plăcere de viitorul posesor.

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

de azi într-o săptămână ne vedem la Râmeţ. Mai sunt 3 locuri.

Pe perioada taberei, cele două cărţi ale mele se vor putea cumpăra la preţul de 50 ron (faţă de 80 preţul din magazine).

De asemenea, viitorul posesor al amplificatorului prezentat mai sus va beneficia de reparaţii şi asistenţă gratuite din partea mea, NELIMITAT!!!!!!!!!!! Datoria celui care va avea acest amp este doar aceea de a respecta termenii garanţiei şi de a suporta cheltuielile de transport în cazul în care imi va trimite vreodată ampul spre o eventuală intervenţie.

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

Pe perioada taberei, cele douã cãrți ale mele se vor putea cumpãra la prețul de 50 ron (fațã de 80 prețul din magazine).

De asemenea, viitorul posesor al amplificatorului prezentat mai sus va beneficia de reparații ºi asistențã gratuite din partea mea, NELIMITAT!!!!!!!!!!! Datoria celui care va avea acest amp este doar aceea de a respecta termenii garanției ºi de a suporta cheltuielile de transport în cazul în care imi va trimite vreodatã ampul spre o eventualã intervenție.

iatã ºi o înregistrare de ultimã orã cu acest amplificator.

Guest arosulescu

Interviu Silvan Stancel

toate locurile ocupate!!!!!!

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

Ca o noutate de ultimă oră, se pare că vom avea un nou partener şi anume teatrul din Alba Iulia prin persoana actriţei Amalia POP. Domnia sa va tine un seminar probabil miercuri seara despre PREZENŢA SCENICA.

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

Un anunţ de ultim moment!!!!!!!!!!!!!!!!!

GUITARSHOP oferă unui copil defavorizat nu doar un loc gratuit în tabără dar, analizând situaţia lui, cei de la GUITARSHOP au decis să facă cadou şi o chitară.

Mai mult decât atât, ne-au trimis şi 60 de pene de chitară.

Această firmă ne impresionează plăcut prin faptul că toate aceste lucruri au venit din iniţiativa propie a domniilor lor ceea ce foarte rar se poate întâlni.

Vă mulţumim foarte mult!

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

Încă suntem la Râmeţ. Am prins puţin net şi v-am pus aceste poze. A fost deosebit de frumos!

Mulţumim HORA, GUITARSHOP, Actriţei Amalia Pop şi Teatrului din Alba, Centrul de plasament Blaj (copilul din Blaj a avut un comportament exemplar...ne-a făcut tuturor o impresie foarte bună.)

Voi mai veni cu poze şi chiar cu povestiri.

Edited by arosulescu

Guest arosulescu

Am revenit.

A fost o ediție deosebitã. Cu râsete ºi plânsete extreme. Râsetele nu le mai povestesc dar plânsetele au venit atunci când, Cristi, copilul din centrul de plasament Blaj, în cadrul spectacolului de la final, a venit cu o piesã cu urmãtoarele versuri:

Nu-i uºor sã fii pãrinte

Sã ai grijã de copii

Nopți de-a rândul nedormite

ªi probleme zi de zi

Refren:

El te-aºteaptã-n prag râzând

Când te-ntorci searã de searã

Un copil e-o bucurie

La fel ca o chitarã

Un copil îți poate-aduce

Când te uiți în ochii sãi

Mângâierea cea mai dulce

Chiar de anii-ți par mai grei

text : Cristi Lãcãtuº

...

Guest arosulescu

Am revenit.

A fost o ediție deosebitã. Cu râsete ºi plânsete extreme. Râsetele nu le mai povestesc dar plânsetele au venit atunci când, Cristi, copilul din centrul de plasament Blaj, în cadrul spectacolului de la final, a venit cu o piesã cu urmãtoarele versuri:

Nu-i uºor sã fii pãrinte

Sã ai grijã de copii

Nopți de-a rândul nedormite

ªi probleme zi de zi

Refren:

El te-aºteaptã-n prag râzând

Când te-ntorci searã de searã

Un copil e-o bucurie

La fel ca o chitarã

Un copil îți poate-aduce

Când te uiți în ochii sãi

Mângâierea cea mai dulce