Neo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Vand Marshall ED-1, folosit doar in pedalier, cu o singura defectiune : are pot-ul de la Emphasis lipsa, pt ca atunci cand l-am primit, cei de la Fan Curier au avut grija sa-l arunce pe undeva prin spatele masinii, si sa puna o gramada de alte chestii peste, astfel incat a ajuns la mine acasa cu butonul stramb. Cand am incercat sa-l indrept, s-a rupt de tot. Singura chestie care trebuie facuta este schimbarea potentiometrului cu unul nou, din cate imi aduc aminte, pot-ul era de 100k . Motivul pt care nu am facut eu asta este acela ca efectiv, nu am timp, + k pedala a intrat la regim de prins praf. In rest, pedala este impecabila, functioneaza perfect, si isi face treaba asa cum trebuie pret : 120 RON URGENT !!!!!
Neo Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Pretul urca la 180 RON (m-am uitat pe forum, si am vazut caci cam la pretul asta se vinde unul in stare mint) deoarece zilele astea ii voi schimba potul, si astfel voi repara defectiunea !!! UP!!!
Neo Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Pretul urca la 180 RON (m-am uitat pe forum, si am vazut caci cam la pretul asta se vinde unul in stare mint) deoarece zilele astea ii voi schimba potul, si astfel voi repara defectiunea !!! UP!!!
Neo Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Pretul urca la 180 RON (m-am uitat pe forum, si am vazut caci cam la pretul asta se vinde unul in stare mint) deoarece zilele astea ii voi schimba potul, si astfel voi repara defectiunea !!! UP!!!
Neo Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Pretul urca la 180 RON (m-am uitat pe forum, si am vazut caci cam la pretul asta se vinde unul in stare mint) deoarece zilele astea ii voi schimba potul, si astfel voi repara defectiunea !!! UP!!!
Recommended Posts