Guest blood_mist Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 salut, Trupa Negative CORE Project, din bucuresti, cauta om la sintetizatoare si kaossilator...clape midi si kaossilatorul le avem noi daca nu ai, iti mai trebe un laptop cu softuri de VST-uri si alte chestii in genu'...stilu' abordat e mizer, adica un metal mai brutal/extrem... " jobul " nu e unul greu dar de o importanta destul de mare pt noi ! asa ca daca ai idee cu ce se mananca te invit sa ma/ne contactezi... cerinte : TIMP si cap sala avem, concerte sunt, tre sa scoatem si albumu...< detalii ca idee : ne gasiti pe myspace : www.myspace.com/negativecoreband cu precizarea ca piesele de acolo sunt extrem de vechi si nu prea mai au treaba cu ce cantam acum...au fost trase in perioada cand eram " Tarantula " facebook : Negative Core RO < adica tre' sa cautati profilu' telefon : 076 8000 976 < Filip , vocal e-mail : negative.core.band@gmail.com avem piese neterminate peste care s-au tras VST-uri, dar nu am sa le prezint decat la momentul oportun...zilele astea scoatem un teaser cu piese inregistrate si se va intelege mai bine ce cautam mersi si asteptam ! stay sick !
Guest blood_mist Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 (edited) pac ! si teaserul albumului www.youtube.com/watch?v=TCymanVEFKI Edited March 1, 2011 by blood_mist
Guest Soulkyn Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 S-ar putea sa gasiti pe cineva AICI. Multi cauta iar unii au si inregistrari postate. Numai bine... salut, Trupa Negative CORE Project, din bucuresti, cauta om la sintetizatoare si kaossilator...clape midi si kaossilatorul le avem noi daca nu ai, iti mai trebe un laptop cu softuri de VST-uri si alte chestii in genu'...stilu' abordat e mizer, adica un metal mai brutal/extrem... " jobul " nu e unul greu dar de o importanta destul de mare pt noi ! asa ca daca ai idee cu ce se mananca te invit sa ma/ne contactezi... cerinte : TIMP si cap sala avem, concerte sunt, tre sa scoatem si albumu...< detalii ca idee : ne gasiti pe myspace : www.myspace.com/negativecoreband cu precizarea ca piesele de acolo sunt extrem de vechi si nu prea mai au treaba cu ce cantam acum...au fost trase in perioada cand eram " Tarantula " facebook : Negative Core RO < adica tre' sa cautati profilu' telefon : 076 8000 976 < Filip , vocal e-mail : negative.core.band@gmail.com avem piese neterminate peste care s-au tras VST-uri, dar nu am sa le prezint decat la momentul oportun...zilele astea scoatem un teaser cu piese inregistrate si se va intelege mai bine ce cautam mersi si asteptam ! stay sick !
Guest blood_mist Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 S-ar putea sa gasiti pe cineva AICI. Multi cauta iar unii au si inregistrari postate. Numai bine... mersi...am sa postez si acolo parca aveam si eu cont...parca
Recommended Posts