alexuis Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Salut Vand Boss RC 50 loop station. Pedala are o gramada de prezentari pe youtube, nu cred ca mai are nevoie de introducere. E cumparata in 28 ianuarie 2011 si utilizata f putin. Am luat o pentru un proiect de cantat in cluburi care apoi a cazut si am ramas cu pedala. Vreau sa o vand pentru ca eu nu o folosesc si e pacat sa stea mai bine sa o foloseasca cine vrea. Pret la ea vreau 1300 roni. Pretul nu este negociabil pentru ca e nou-nouta. In iasi se poate vedea oricand. Tel 0746306995 Tavy.
alexuis Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Salut Vand Boss RC 50 loop station. Pedala are o gramada de prezentari pe youtube, nu cred ca mai are nevoie de introducere. E cumparata in 28 ianuarie 2011 si utilizata f putin. Am luat o pentru un proiect de cantat in cluburi care apoi a cazut si am ramas cu pedala. Vreau sa o vand pentru ca eu nu o folosesc si e pacat sa stea mai bine sa o foloseasca cine vrea. Pret la ea vreau 1300 roni. Pretul nu este negociabil pentru ca e nou-nouta. In iasi se poate vedea oricand. Tel 0746306995 Tavy. Pretul scade la 1100
Recommended Posts