alexuis Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Salut Vand Boss RC 50 loop station. Pedala are o gramada de prezentari pe youtube, nu cred ca mai are nevoie de introducere. E cumparata in 28 ianuarie 2011 si utilizata f putin. Am luat o pentru un proiect de cantat in cluburi care apoi a cazut si am ramas cu pedala. Vreau sa o vand pentru ca eu nu o folosesc si e pacat sa stea mai bine sa o foloseasca cine vrea. Pret la ea vreau 1300 roni. Pretul nu este negociabil pentru ca e nou-nouta. In iasi se poate vedea oricand. Tel 0746306995 Tavy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexuis Posted March 21, 2011 Author Share Posted March 21, 2011 Salut Vand Boss RC 50 loop station. Pedala are o gramada de prezentari pe youtube, nu cred ca mai are nevoie de introducere. E cumparata in 28 ianuarie 2011 si utilizata f putin. Am luat o pentru un proiect de cantat in cluburi care apoi a cazut si am ramas cu pedala. Vreau sa o vand pentru ca eu nu o folosesc si e pacat sa stea mai bine sa o foloseasca cine vrea. Pret la ea vreau 1300 roni. Pretul nu este negociabil pentru ca e nou-nouta. In iasi se poate vedea oricand. Tel 0746306995 Tavy. Pretul scade la 1100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexuis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 sa vandut up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts