chris_27 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Am inceput sa lucrez cu trupa la un concert Tribute(Gary Moore)Inca suntem in lucru. http://www.youtube.com/watch?v=h7ueWjbN2JM Mi s-a cerut un mic demo asa ca il voi posta si aici.Inregistrare facuta live cu microfon de la camera video. Ce sa mai spun...Uratimi succes!!! Si va astept la cantare daca va hotarati sa veniti! 1
Guest OratioMentis Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Suna foarte ok ce aud acolo. Acum, sper sa aveti si publicul pe care-l merita asa ceva Spor la munci
chris_27 Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Acum, sper sa aveti si publicul pe care-l merita asa ceva Sincer,in ultima vreme am inceput sa nu ma mai gandesc daca am cui sa cant ce vreau sa cant.Ani de zile m-am tot gandit si am lasat prea multe balta. Daca am un sentiment bun in legatura cu ceva,Merg inainte! Si eu sper Iubitorii de blues si nu numai sper sa ai avem alaturi! Rock On!!! sau Blues On!!!
chris_27 Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Succes, suna f. bine! Multumesc! I like your TONE:) Thank you all! Va astept si la festival! Mai e putin pana in data de 30 Aprilie 2011.
chris_27 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Un reportaj despre Festivalul Garnic My link
John Petrecce Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Un reportaj despre Festivalul Garnic My link Ciao Cris; poate's mai chior da' eu nu gasesc reportajul in linkul ala In orice caz, spor la treaba si's aproape sigur ca ne vedem pe acolo
chris_27 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Salutare John!!! Am mai verificat odata.La mine merge! Mai da un click:) Sanatate!!!
chris_27 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Inca un link My link Am sa postez un Update al Festivalului http://www.emtonic.com/test/cd/#/1 My link
chris_27 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Se apropie Festivalul!!! Va asteptam cu mic cu mare:)!
Recommended Posts