www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitarist, Caut Trupa

Recommended Posts

Posted (edited)

Genul muzical abordat nu prea conteaza, vreau sa gasesc trupa urgent.

tel: 0753 299 859 - Radu

Edited by RaduTM
Posted

Cred ca ar ajuta daca ai da mai multe amanunte cum ar fi experienta, cunostiinte, spre ce gen inclini , varsta (pentru ca si asta conteaza, e mai usor sa te intelegi cu cineva de varsta apropiata)...

Posted

Da, mersi pt sugestie.

La chitara cant de vreo 10 ani, dar pana acum am avut doar o incercare de trupa. ramas doar o incercare pentru ca nici cum nu reuseam sa ne potrivim programele in asa fel incat sa putem face niste repetitii serioase. In fine, povestea e mai lunga, nu isi are locul aici.

Am 24 de ani, cel mai mult as vrea sa cant coveruri dupa Dire Straits, dar dupa cum spuneam, nu asta e important. Cel mai important pt mine e sa imi gasesc un loc intr-o trupa, eventual backing/rhythm guitar, indiferent de stilul abordat... Bineinteles, exceptand extremele: manele, populara etc :D

Astept oferte :)

• 2 weeks later...
Guest Ludwig Horst Alin
Posted

stima bunule domn! daca nu-ti-e cu prea mare deranj mi-te alatur cautarii,daca e posibil desigur. nu sunt prea experimentat cant doar de 11 ani dar nu am avut prea mult timp sa cant la chitara ( working de ceva ani bunii). poate iesim odata la o bere sau un jam:) Stima si sper ca nu te-am deranjat/incurcat!

Guest Soulkyn
Posted

S-ar putea sa gasesti pe cineva AICI. Multi cauta iar unii au si inregistrari postate. Numai bine...

Genul muzical abordat nu prea conteaza, vreau sa gasesc trupa urgent.

tel: 0753 299 859 - Radu

• 1 year later...
Posted

Up, caut trupa in Timisoara!

tel 0747 337 178