Guest MarioTm Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 de la un timp imi vibreaza corzile pe acustica . eu cum sunt incepator folosesc numai acorduri si cred cum lucrez numai in partea aceea de chitara poate sa mai lasat . dar nu toate corzile imi vibreaza numai re sol si . cum as putea sa rezolv problema ? MS
Guest Baumwolle Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ce înseamnã "îmi vibreazã corzile"? Nu asta ar trebui sã facã pentru a produce sunete?
Guest MarioTm Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 cum sa iti explic suna de parca nu ai apasa bine casuta dar cand colo tu apesi bine casuta . eu am cumparat chitara noua si ei i-a fost reglat gatul doar atuncea la magazin atata si ma gandesc ca poate s-o fi mai lasat si trebuie sa umblu cu cheita aia .
Guest Baumwolle Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Când ai luat chitara? În ce condiții ai ținut-o în camerã de atunci? Cât de vechi sunt corzile?
Guest MarioTm Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 in 26 noiembrie 2010 am luat-o de la Muzikia este firma Flame ( Ibanez ). este tinuta in camera mea in care este tot timpul o temperatura constanta ( 23-24 grade) dar acuma am mai iesit cu ea afara cand mergeam la ore dar aveam husa. imi suna asa cam de 2 saptamani
Guest Baumwolle Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dacã ei ți-au setat-o la cumpãrare, ar trebui sã te ajute și acum dacã-i rogi frumos.
Guest MarioTm Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 o sa ma duc pana la ei dar credeam ca o sa existe si o metoda de acas Multumesc Mult . Se poate inchide .
Recommended Posts