Vladympv Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 (edited) cuvintele sunt de prisos legat de cine a fost si cine este in ultimii 20 ani aprox (din pacate) Jason Becker putem insa ajuta fiecare ca povestea acestui om fenomenal sa fie cunoscuta , la nivelul la care il merita din plin omul si muzicianul Jason Becker http://www.jasonbeckermovie.com/ ''We live thinking we will never die. We die thinking we had never lived. Cut it out." - Jason Becker Edited January 17, 2011 by Vladympv
Vladympv Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 (edited) Dracule, multi vad putini pricep nu vreau sa deschid o polemica, pt ca nu asta e scopul topicului da' chelul asta nu isi are locul in acest topic un up tot din partea mea . <<In the back of the 'Perspective' CD case, Jason states "I have Amyotrophic Lateral Sclerosis. It has crippled my body and speech, but not my mind." >> Edited January 18, 2011 by Vladympv
DraculVaDomni Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 (edited) Dracule, multi vad putini pricep nu vreau sa deschid o polemica, pt ca nu asta e scopul topicului da' chelul asta nu isi are locul in acest topic un up tot din partea mea . <<In the back of the 'Perspective' CD case, Jason states "I have Amyotrophic Lateral Sclerosis. It has crippled my body and speech, but not my mind." >> Konrad Jeremus, a fost inspirat de Jason Becker ca si chitarist, a vrut sa fie ca el, si a facut piesa asta pentru el, un tribute to him, in fine... Eu ma retrag din discutie Edited January 18, 2011 by DraculVaDomni
Vladympv Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 are we still human!? nici o donatie din ro in afara de un priten si coleg de forum.... nu avem minim 5 $, ne luam scule....
Vladympv Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 (edited) eu am optat sa imi fie afisat numele tocmai pentru faza asta, ca la noi se cam practica, "am donat , dar am ales sa fiu postat ca anonim pe site-ul lor" nu ar fi bai daca ar dona si ar alege sa fie trecuti anonomi, dar baiu e ca cu anonimi sau fara , tot nu prea creste suma donata... Presupun ca si tu, ca si altii, ai optat pentru contributie anonima, fara afisare pe site, nu? Edited January 21, 2011 by Vladympv
Recommended Posts