mike56 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 sal trupa metal din Magurele(Ilfov) , foarte aproape de Bucuresti cauta voce si bass momentan 3 membrii : tobe , chitara lead , chitara rhythm cantam : system of a down , scars on broadway , iron maiden , metallica , etc. avem 14 ani ,cantam de cateva luni repeptitiile le facem la batersit acasa (adica in Magurele) , sta la curte si avem spatiu destul si putem repeta cat vrem daca sunteti interesati trimiteti-mi un mesaj pe rgc , sau lasati un commnet pe topic,sau id meu(scrie la profil) all the best , mike
mike56 Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 sal trupa metal din Magurele(Ilfov) , foarte aproape de Bucuresti cauta voce si bass momentan 3 membrii : tobe , chitara lead , chitara rhythm cantam : system of a down , scars on broadway , iron maiden , metallica , etc. avem 14 ani ,cantam de cateva luni repeptitiile le facem la batersit acasa (adica in Magurele) , sta la curte si avem spatiu destul si putem repeta cat vrem daca sunteti interesati trimiteti-mi un mesaj pe rgc , sau lasati un commnet pe topic,sau id meu(scrie la profil) all the best , mike daca nu aveti cont pe rgc id meu este : skater14fr ....sau mail skater14fr@yahoo.com
Recommended Posts