Guest Solloslash Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) Salut am 27 de ani si caut trupa gen power metal sau in genul trupei SABATON. Ca si echipament am o chitara DEAN ML 79 cu floyd rose + un amplificator fender frontman 15G si un procesor de efect digitech. cat de curand vreau sa imi achizitionez un BOSS GT10. Am 2 ani de experienta, inainte am lucrat in productie si sonorizare. Am idei de compunere si de progress. ID mess : solloslash@yahoo.com am uitat sa precizez sunt din BUCURESTI Edited January 14, 2011 by Solloslash
Guest eddie1981 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Salut am 27 de ani si caut trupa gen power metal sau in genul trupei SABATON. Ca si echipament am o chitara DEAN ML 79 cu floyd rose + un amplificator fender frontman 15G si un procesor de efect digitech. cat de curand vreau sa imi achizitionez un BOSS GT10. Am 2 ani de experienta, inainte am lucrat in productie si sonorizare. Am idei de compunere si de progress. ID mess : solloslash@yahoo.com am uitat sa precizez sunt din BUCURESTI Salut, sintem chitarist si basist interesati de formarea unui proiect de metal. Provenim de la o scoala de rock, am avut trupa, ceva cintari, insa datorita neseriozitatii am ramas in formula asta. Daca esti interesat de un proiect serios in care sa investesti da-mi reply sau suna-ma la 0722757023 Cosmin
Recommended Posts